Danish Food Tech Group

Danish Food Tech Group er et eksportnetværk for danske rådgivere, producenter og leverandører af fødevareprocesudstyr og teknologi.

I Danish Food Tech Group arbejder vi for at øge medlemsvirksomhedernes afsætning til den globale fødevareindustri. I netværket får I den rette markedsviden og sparring, som åbner døre til nye markeder og kunder.

Medlemsvirksomhederne leverer løsninger inden for blandt andet procesudstyr, hygiejne, sporbarhed og rådgivning, og det er den fælles viden og forskellige kompetencer, der giver nye muligheder for jeres virksomhed.

Deltag i aktiviteter

Se alle aktiviteter

Deltag også i...

Services og fordele

Som medlem af Danish Food Tech Group inviteres du til tre årlige netværksmøder med relevant fagligt indhold og kommercielt eksportfokus. Derudover arrangeres fælles eksportfremstød i udlandet der altid tager udgangspunkt i medlemmernes ønsker og behov. Vores medlemmer udtaler bla.:

  • "Vi har fået større succes på eksport markedet - vi sælger mere"
  • "Vi lærer af hinanden, så vi kan sælge mere"
  • "Netværk i branchen med fokus på salg"
  • "Hurtigere adgang til nye kunder"
Se mere

Food Tech-netværket giver os som virksomhed en mulighed for at arbejde mere fokuseret med vores markedsindsats og lære af hinandens erfaringer i et marked med stigende konkurrence og dermed samlet styrke den enkelte virksomheds fokus, profil og platform

Jørgen Ravn, Sales Marketing Director, NTF-Aalborg A/S
633 virksomheder er medlem af Eksportforeningen lige nu.
2017 aktiviteterne er nu åbne for tilmelding
Forskellige virksomheder deler viden i dette netværk.
Netop nu i alt
54

Nogle af netværkets medlemmer

Se alle

Seneste nyt

Mød vores samarbejdspartnere

Logoer Bund Food